Stilyanni Business

Experiența înseamnă să înveți din ceea ce s-a petrecut în trecut, după ce ai analizat cauzele și factorii interni și/sau externi.Experiența nu poate fi învățată, ea se acumulează în timp și poate fi transmisă și altora, care pot să o accepte sau nu, în funcție de percepția lor proprie și de propriile evaluări.

De aceea am creat Stilyanni Business, pentru a oferi și altora experiența proprie în :

1.Înființare și administrare de firme, începând de la înregistrare la ONRC, management, eficientizare, dezvoltare, diagnoză, restructurare, fuzionare/dizolvare/închidere.

2.Politici de marketing și branding-creare și/sau dezvoltare a unor mărci proprii-cu o componentă specială pentru mediul online și rețelele sociale-un instrument deosebit de important pentru IMM fiind  crearea  și/sau dezvoltarea Paginilor proprii de Facebook, cu strategii de promovare și conținut original și cu bugete de publicitate reduse.

3.Consultanță în ceea ce privește servicii de afaceri.

4.Publicitate și reclamă în diverse mijloace media.

5.Crearea și organizarea de evenimente promoționale pentru diverși actanți din mediul economic și de afaceri, sportiv, divertisment.

6.Management și marketing în sport și domenii conexe.

7.Management și marketing în mediul social-politic.

  1. Management și dezvoltare a personalității și imaginii personale, pentru persoane fizice.

În afară de activitățile fizice propriu zise necesare pentru desfășurarea activității sale, pe pagina Stilyanni Business și pe Stilyanni.ro vor apărea articole în care diverse experiențe din mediul economic vor fi tratate sub forma unor povestiri, pentru a putea fi înțelese și asimilate mai ușor,articole care vor fi înglobate apoi în ebook-uri, ce vor putea fi apoi descărcate de pe site.

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus