Ana, Săgetătoarea de lângă tine.2.

Drumul pe care am fost

Mă numesc Ana Emanuela S. și sunt Săgetătoare cu ascendent în Săgetător…m-am născut într-o zi de 13 decembrie 1974, așadar, după zodiacul chinezesc, sunt Tigru de Lemn.
Îmi conduc mașina pe serpentinele drumului șerpuit care mă îndepărtează de El și de mine…de fapt, dacă stau bine și mă gândesc, sunt o lașă acum, mi-am lăsat o mare parte din mine, acolo, lângă bărbatul care a adormit cu mine în brațe!
Eram amândoi acolo, singuri și atât de puri și în mod clar nu se putea interpune nimeni între noi, fiindcă nu era loc pentru nimeni altcineva atunci când ne iubeam!
Știu că par egoistă și așa și sunt, dar mi-am oferit momentele atât de speciale și de tandre și de pline de o dragoste fără început și fără de sfârșit…ca o recompensă bine meritată pentru toți anii și toate secundele, zilele și minutele în care am murit pe picioare și m-am uscat de dor și de dragoste!
În fiecare secundă, în care El mă săruta pe ochi și pe gât, la baza cefei și mă treceau fiori din tălpi și pînă în vârful ultimului fir de păr…în fiecare clipă în care mă lua în brațe și mă strângea la piept, uitam rând pe rând totul!
Toată zgura acumulată în mine și toate momentele în care am fost părăsită, deși era mulță lume în jur și tot timpul scurs atunci când îmi doream să vină cineva și mă iubească pentru ceea ce sunt, pentru femeia caldă și entuziastă din mine și pentru că sunt o opțiune,cea mai bună opțiune… nu o necesitate.
Știu bine și nu mă ascund

…Săgetătoarea din mine are niste nevoi speciale, atunci când este vorba despre dragoste, are aspirații personale profunde și are trăiri personale extraordinar de puternice.
Poate că sperii lumea, cu nevoia mea de afecțiune si cu hipersensibilitatea mea ieșită din tipare, dar asta vine din adâncurile ființei mele…de undeva de departe, din copilărie si poate mai de departe, o să avem timp să povestim despre asta, fiindcă drumul meu este lung și mă gândesc,

fără să vreau
La drumul pe care am fost și la drumul pe care sunt acum

… îmi conduc mașina puternică și nervoasă, ca și mine și mă gândesc la toți cei care fac parte din lumea mea!
Îmi trec rapid prin minte flashuri despre toate nebuniile la care a luat parte Săgetătoarea din mine, care nu stă să se gândească de două ori, atunci când își dorește cu adevărat ceva
…doar că acum este diferit, pentru că stiu că nimic nu va mai fi la fel, acum, când conduc cu viteză mare și mă îndepărtez de cea mai bună și cea mai luminoasă parte din Ana, partea care a rămas șoptind, atunci când am ajuns împreună cu El
…dincolo de nori,
Te iubesc!
Va trebui să mă ierți și sper să o poți face, pentru că am plecat din haloul nostru de energie, din timpul pe care l-am luat cu chirie de la viață, doar pentru noi doi!
Am plecat cu lacrimile șiroind pe față și cu inima strânsă, chiar dacă sunt convinsă că nimeni și niciodată nu mă va iubi la fel!
Am fost tot timpul puternică pentru alții și m-am oferit, cu seninătate, ca să treacă peste sufletul meu…făcut treaptă și punte și sprijin, toți cei care au avut nevoie de mine!
Doar atât mi-am dorit, ca măcar o dată în viață

…o singură dată, să fiu iubită total și fierbinte și fără nicio limită, de cineva care să simtă totul și să umple firesc
Golul creat de alții, de-a lungul timpului!
Și pe măsură ce mă îndepărtez de tine, îmi vin în minte, foarte proaspete
…amintiri din copilărie si adolescență,
Niște repere
Ale drumului pe care am fost!
-va continua-

Ste Lyann
Articole create 184

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus