Ana, Săgetătoarea de lângă Tine.7.

Prin ochii tăi pot visa

Știu de unde am început să greșesc și practic…acum realizez, când scriu, că a fost începutul sfârșitului și nu mai pot decât să constat asta și să accept ca pe un dat al sorții…așa a fost să fie și nimic nu se mai poate schimba acum!
Cel mai perfid mortar, cu care cineva poate să te zidească in propriul tău zid și totodată, paradoxal…cel mai periculos, este dragostea!
Ți se spune

…draga mea, eu te iubesc așa de mult și tu trebuie să înțelegi că, pentru propriul tău bine și ca să meargă totul blablabla…este nevoie să faci așa și așa și să fii așa cum trebuie!
Ce înseamnă asta, în traducere liberă din română în…romănă? că trebuie să mă restrâng și să renunț, rând pe rând…la mine și la ceea ce mă reprezintă, pe Săgetătoarea din mine…pentru că altcineva crede că așa este bine și așa a văzut el acolo unde a crescut și acesta este modelul lui cultural!
Cum se potrivește asta cu Libertatea mea de Săgetătoare, cu felul meu dezinhibat de a fi și cu valorile mele?

ca nuca-n perete…dar, puțin câte puțin, am cedat…să fie bine ca să nu fie rău!
Eram tînără și entuziastă și mă mințeam singură…mă autoamăgeam că va fi bine!Am interpretat posesivitatea și gelozia și nevoia obositoare de control ca pe niște manifestări excesive de dragoste și…aici am greșit, atunci când nu am pus piciorul în prag!
Săgetătoarea din mine, veselă și exuberantă, pusă mereu pe șotii…ironică și cu limba-vaiii, Doamnee, recunosc-cu limba uneori prea ascuțită, navighează în mod normal, lejer, prin lume…fără false complexe și fără prejudecăți!
Uneori nici nu observ ce se întâmplă în jur, absorbită fiind de gândurile mele și fiind pierdută în lumea mea…unde totul este aranjat foarte exact, după un algoritm creat de mine și pe care, dacă nu mă simți, este foarte greu să-l înțelegi!
Asta mă face să par uneori aeriană pur și simplu, pare că mă doare undeva de toți și de toate și din cauza asta par arogantă și intangibilă…pentru că fiind cu gândurile departe, nu observ sau nu reacționez la toate mărunțișurile sau la toate bârfele!
Tot ceea ce fac, fac cu multă pasiune și pun suflet în cea mai măruntă acțiune a zilei și bineînțeles, sunt o perfecționistă și pun eu mîna să fac ceea ce mi se pare că trenează sau nu iese așa cum mi-am dorit!
Sunt de o sinceritate dusă la extrem, ca orice Săgetătoare veritabilă…și asta provoacă și multă simpatie, dar și multe antipatii!
Nu-mi plac deloc yesmenii, de ambele sexe-sic!-aplaudacii și sicofanții și nu suport fariseismul sub nicio formă…îmi plac lucrurile spuse clar și direct și pentru că eu sunt la fel…merg direct la țintă…dacă îmi place cineva îi spun și dacă nu îmi place unul sau alta, asta se vede direct in atitudinea mea rezervată și în ochii mei, calzi și luminoși…care ție îți plac așa mult tocmai pentru că mă simți altfel, decât restul lumii, treci de bariera cuvintelor și de mimică și te conectezi cu eul meu interior și cu hipersensibilitatea mea pronunțată și…pentru gustul unora, prea accentuată!
Asta nu a înțeles minunatul domn S…soțul meu…atunci când am început să mă restrâng ca să le fie tuturor bine…lui, părinților lui și rudelor, care aveau nevoie de cineva ascultător în casă…că în momentul în care am început să renunț la mine, le-am semnat și condamnarea la moarte…sufletește vorbind, bineînțeles, tuturor celor care văd în mine doar un trofeu bun de arătat la lume… doar un activ de care sunt mândri și doar o posesiune care se asortează de minune la brațul partenerului!
Despre meandrele complicate ale sufletului meu, despre lumini si umbre, suișuri si coborâșuri, părți întunecate…mai încolo, dar lasă Ana că se rezolvă, nu fii așa de complicată si de încăpățînată…oare alții cum pot să nu-și complice viața deloc si tu trebuie să alegi direct calea cea mai grea și vrei tot timpul să arăți că poți rezolva totul de una singură și că ești puternică?
Da, dar pe cât de hotărâtă, ambițioasă si puternică…Ana are nevoie de foarte multă afecțiune și asta ai simțit tu, Dear…că totul este mult mai complicat decât pare pentru un Săgetător hipersensibil!
Și ca să înțelegi asta, trebuie să mă simți în toate momentele vieții mele, nu doar atunci când sunt plină de energie și transmit asta tuturor celor din jur și toată lumea se simte bine și aplaudă…bravo, Ana, ce mult te iubim noi …știam noi că tu poți face și drege blablabla
Dar în momentul în care nu am energie și îmi plouă și ninge și mi se pare că nimeni nu mă întelege în toată lumea asta de cacao:)) și mi se pare că sunt naufragiată pe o insulă pustie și-mi blestem zilele și karma și sunt supărată pe viață și pe toată lumea și tot neamul că sunt așa …aparte și prea sensibilă și simt totul, pînă la fibră și par o ciudată și o ființă neînțeleasă…
Ei bineee, atunci…nu se prea oferă nimeni să-mi alunge amokul și să-mi dea și mie un pic de energie și un pic de combustibil…ca să pot funcționa și eu la cote normale, doar tu, Dear…de la tine pot lua câtă energie vreau și mă încarc repede de la tine și tu știi că fuuug atunci când nu mi-e bine și mă ascund să nu mă vadă nimeni suferindă și mint si spun că totul este bine…asta pentru că urăsc să dau explicații și să-mi traduc stările în cuvinte!
Săgetătoarea hipersensibilă din mine…Ana ta, Dear…fuge și se refugiază undeva departe de lumea dezlănțuită, acolo unde nu mă poate ajunge nimeni, în afară de tine…și asta pentru că semănăm ca două picături de apă…

și tu ești un hipersensibil, Dear și ahhh, daaa…nu v-am spus
Și tu ești Săgetător!!

Ste Lyann
Articole create 184

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus