Ana, Săgetătoarea de lângă Tine.8.

Dragul meu Sebastian,
Te aștept de multe vieți să vii spre mine și la mine și te aștept …dintotdeauna! Știu că ție nu-ți plac diminutivele și prescurtările, nu doar că  îți displac…pur și simplu le detești și chiar nu-mi pot imagina cum ți-ar putea spune cineva …iubi, de exemplu, hihihi sau alte chestii care te fac pur și simplu să te strâmbi, pentru că ți se par lipsite de substanță, siropoase…nu te ating și hipersensibilitatea ta nu reacționează la ele!
Ba chiar aș spune că, dacă vrea cineva să te facă să te îndepărtezi rapid…nu trebuie decât să te asasineze cu diminutive și interogații, ai dispărut instantaneu cu viteză supersonică! Cât de mult mă recunosc în tine, dragul meu și cât de mult se revoltă Centaurul din tine, dacă ți se încalcă astfel teritoriul și cât de aprig dai cu copita, fără să analizezi prea mult și fără să stai prea mult pe gânduri…pur și simplu ripostezi și gata!
Așa sunt și eu și de asta e foarte greu pentru doi Săgetători să fie împreună…pentru că trebuie să aibă multă răbdare unul cu celălalt și pentru că trebuie să se asculte cu multă atenție unul pe celălalt și să înțeleagă foarte bine și exact sensul cuvintelor!
Pentru că altfel, totul devine foarte repede exploziv, dar nu în sens pozitiv…femeia Săgetător din mine decolează ultra mega rapid și trage în tot ceea ce mișcă, fără milă și fără preaviz…atunci când i se pare că nu este băgată suficient în seamă!Și cum m-am născut cu replica potrivită pe limbă și sunt foarte ironică…și dacă și tu, de exemplu, care ești mult mai ironic și mai dur ca mine…ripostezi în același stil, s-a dus totul în aia a măsii😊, pentru că nici n-o să mai știm, după aceea, de la ce a pornit totul…tot ceea ce va rămâne este teatrul de operațiuni plin cu morți, răniți, dispăruți…glumesc, bineînțeles, dragul meu Sebastian!
Doi Săgetători pot alcătui împreună o echipă formidabilă, dacă se pot sincroniza și se pot simți fără cuvinte și dacă, mai ales…înainte de orice, sunt prieteni de suflet…deci își pot spune unul celuilalt, fără rețineri, tot ceea ce au pe suflet!
Asta e marea mea problemă de Săgetătoare, cu domnul S. care mă tratează en passant, ca pe o cantitate neglijabilă…zice că am doar fluturi în cap și farfurii zburătoare și că sunt muuult prea idealistă și că nu mă mai fac bine niciodată și că trebuie să revin cu picioarele pe pământ!
Păi de aceea este un mare bou și un mistreț alergător, fiindcă nu a pătruns acolo, în adâncime…acolo unde stă comoara fermecată a femeii hipersensibile și Săgetător din mine!La el totul este despre bani și despre timp și despre eficiență și vino, Ana sau…du-te Ana sau unde este cutare lucru, Ana?
Nu mă simte deloc și nici nu îl preocupă asta, pentru că el a vrut demult să mă zidească pe mine în această capodoperă măiastră, care trebuie să fie viața lui și afacerea lui…și eu, Ana, sunt cea care trebuie să se asorteze la simulacrul de fericire conjugală pe care îl jucăm demult!
Și pe măsură ce a încercat să mă strivească mai tare și m-a pus cu spatele la zid, m-am revoltat mai mult și mai tare și mai vocal…l-am trimis de jdemii de ori la doamna măsa, care l-a crescut in felul ăsat și care e scandalizată ori de câte ori mă revolt, de îmi vine să-i fac guler toate gențile scumpe, de firmă…pe care mi le ia, deși chiar nu am nevoie, fiindcă sunt o Săgetătoare independentă, din punct de vedere financiar și asta chiar mă ajută foarte mult!
i-am demonstrat Insensibilității sale, domnul soțul meu…că mă pot descurca foarte bine singură și pot realiza orice îmi propun, pentru că sunt o Săgetătoare ambițioasă și tenace, care nu se dă bătută niciodată și care nu renunță…fac tot ceea ce trebuie ca să reușesc și de aceea nu-mi plac cei care se vaită și doar caută explicații tot timpul!
Dar să revin la povestea noastră și la felul în care m-ai găsit tu, dragul meu…confuză și debusolată, nefericită și dezamăgită profund…plus că auzeam tot timpul că sunt grasă sau că nu corespund standardelor sau că sunt cam trecută…păi vorba, ta, hihihi…FMM de bou patentat, la o femeie, în primul rând, ca să strălucească și să fie radioasă, trebuie să-i dea sufletul pe dinafară, pe față!
Trebuie nu doar să o îngrijești, ca pe o floare…ci trebuie să fii acolo, lângă ea, tot timpul și să-i arăți, prin tot ceea ce faci, că îți pasă și că este importantă pentru tine și că este cea mai importantă persoană din viața ta, nu doar declarativ si nu doar ca urmare a unui contract semnat la starea civilă!
Încrederea vine din gesturile mici și se câștigă treptat și se poate pierde foarte repede, atunci când nu există o conexiune de cea mai bună calitate…oricărei femei, mai ales uneia care este hipersensibilă și inteligentă, subtilă și neostentativă…trebuie să-i aduci tot timpul în față o provocare inteligentă…de asta are nevoie și de un mediu propice, ca să crească și ca să se dezvolte!
Ana, Săgetătoarea de lângă Tine…are nevoie de multă, enorm de multă afecțiune și are nevoie să fie ținută în brațe, tot timpul…și are nevoie, ca de aer, de atingerea gândului tău, dragul meu Sebastian!

Ste Lyann
Articole create 184

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus