Cu cine sunt compatibili Săgetătorii.2.

Partea a doua

…ca să ai o compatibilitate sufletească cu un Săgetător, trebuie să poți cuprinde întinderea sufletului lui și să vezi cum anume reverberează el și ce ecou stârnește în tine 
trebuie să vezi în ce direcție te duce și cât de înalt zboară și cât de mult zboară … și să te-ntrebi …
pot zbura împreună cu ea/el și cât de mult și unde mă poartă acest zbor și această zbatere a sufletului?
… care se numește aspirație și dor de înălțimi și de realizări înalte și de o căldură compatibilă cu a ta!!
… pentru că asta caută un Săgetător
o căldură sufletească la fel de puternică cu a ei/lui, din care să se hrănească și pe care să o dăruie la infinit și pe care să o simtă tot timpul!!
sigur că nu este căldura unui suflet care trăiește doar la cota de avarie și care are puseuri febrile din când în când:)
… nuuuu, Săgetătorii care sunt Săgetători și realizează cum sunt și de ce au nevoie, nu vor putea trăi cu oameni a căror bogăție sufletească a secat sau nu a existat niciodată,
cu oameni cu suflet mic și aspirații la fel de mici, cu oameni ipocriți și cu suflet meschin …
care nu fac decât să pândească la cotitură și să încerce să profite de o conjunctură care se poate ivi, când și când!!

… nu te poți hrăni decât cu o căldură sufletească similară și de sens egal cu a ta … care se completează și protejează atunci când simți că poți să cazi și care se simte acasă cu tine, în tine!!
și pe care o poți dărui la fel de ușor, atunci când trebuie
…la urma urmei, sufletul fiecăruia urmează în fiecare clipă o călătorie și e foarte important să-ți găsești, ca Săgetător
… un suflet care să-și alinieze aripile cu precizie și finețe, lângă aripa ta!
care să te simtă instinctiv cum ești și ce faci și să nu-ți ceară tot timpul coordonatele zborului, pentru ca să poată zbura la aceeași altitudine cu tine!!

… sigur că Săgetătorii sunt vorbăreți și sociabili, dar câteodată asta nu este decât o perdea de fum pentru ca să poată să se ascundă, sau să fugă atunci când nu sunt confortabili cu situațiile sau atunci când nu sunt compatibili cu oamenii sau cu sufletele lor!!
… și dacă vorbim de bogăția sufletească a Săgetătorilor și de nevoia unei compatibilități complete și totale cu aceasta, trebuie ca fiecare Săgetător în parte să și-o descopere pe a lui și să o scoată la iveală, ceea ce nu e tocmai ușor și e un proces care durează și de foarte multe ori doare!!
privind în interiorul tău poți descoperi lucruri minunate dar și unele mai puțin plăcute, poți găsi răni nevindecate și abisuri care trebuie umplute

… e un catharsis care te poate face mai puternic și mai bun și care îți oferă o fotografie a sufletului tău așa cum e și nu așa cum ai vrea tu să fie!
… așa că dacă crezi despre tine că ești compatibil sufletește cu un Săgetător trebuie să înțelegi că pentru asta trebuie să ai rezerve foarte mari de „oxigen”
… care să-ți permită accesul la altitudini foarte mari, fără mască și apoi să știi să reziști căderilor bruște și puternice, după consumurile puternice și intense de energie care te seacă!!
lumea în care zboară Săgetătorii și unde se refugiază ei ca să se refacă, să observe și să-și revină

… e o lume aparte
… și dacă vrei și simți că ești compatibil cu un Săgetător, nu trebuie să intri niciodată forțat acolo, dar nici să-l lași niciodată să se simtă singur(ă) și pierdut(ă)

… pentru că asta doare cel mai mult

… să călătorești în doi și să rămâi de unul singur!!

Să fii compatibil(ă) spiritual cu un Săgetător

… și dacă admitem că trebuie și e foarte important, primordial chiar … pentru un Săgetător … să aibă și să consolideze o compatibilitate Sufletească, la fel de important este să caute și să simtă o compatibilitate Spirituală!
pentru a fi complet(ă) și pentru a reuși o conexiune completă și continuă, pentru a fi împlinit și pentru a performa la capacitate înaltă, conform urzelii ursitoarelor
… și atunci când vorbim despre o compatibilitate Spirituală, există multe necunoscute care trebuie puse în ecuație … iar cea mai importantă este fixarea și acceptarea unei ținte comune de atins, a unor obiective comune, care apar la orizont firesc și neforțat, prin identificarea unor aspirații comune!

…din punct de vedere Spiritual, un Săgetător este o alcătuire complexă … pentru că răbufnesc în el când sclipirile de geniu și îndoielile Visătorului, când foamea de glorie și sângele fierbinte al Centaurului!
e o Dualitate care creează mult sensibilitate și multe frământări … pentru că pari tot timpul suspendat între un Cer foarte înalt, care te cheamă să-ți urmezi menirea și un Pământ plin de atracții și promisiuni, care te ispitește și te provoacă!
… marea întrebare dintotdeauna a Săgetătorului este

… va reuși să îmbine cele două planuri de asemenea manieră încât să fie stabil și să nu inducă insecuritate și anxietate celor din jur???

… cum își poate găsi un Săgetător pe cineva compatibil spiritual cu ea/el, astfel încât să se simtă în siguranță și să ofere siguranță, să simtă tot timpul că nu se irosește și că este receptat la adevărata lui valoare, fără false iluzii și fără ipocrizie?

… e greu să fii compatibil din prima cu un Săgetător
… mai ales în prima parte a vieții, mușcă cu poftă din toate fructele din galantar … are o foame telurică de toți și de toate și de aceea, trebuie lăsat să se bucure în liniște de peisaj și să-și consume energia!!
cât despre prieteni/parteneri/amici
… e greu să realizezi la 25 de ani -și să prevezi- cum va evolua această relație în timp, peste 10, 20 sau 30 de ani

… cum vei putea ști, dacă nu ești un puternic clarvăzător și inițiat- de la o vârstă fragedă – cum vei evolua tu și cum va evolua omul de lângă tine în timp, cum va reacționa la provocările care vor apărea pe drum, cum va digera succesul și cum va suporta insuccesul?
… se spune, de către astrologi, că astrele predispun, dar nu dispun

… așa e și în cazul Săgetătorilor
… au personalitate puternică, simt că au o forță interioară deosebită și vor să realizeze multe, pentru că au disponibilitate mare la efort și ard cu flacără puternică!
totul este să ajungă destul de devreme la înțelegerea cu ei înșiși, la pacea interioară, la ierarhizarea obiectivelor

… de aceea e foarte important ca Săgetătorii să aibă lângă ei pe cineva complementar și de aceeași forță morală, care să aibă puterea de a spune Nu, atunci când trebuie și care să știe cum să-și pună în valoare prietenul/partenerul
… fără a căuta neaparat prim planul!
…așadar, în călătoria Săgetătorilor, vor apărea pe radar multe ținte false și multe oportunități, mulți prieteni falși de ocazie și doar câțiva posibili parteneri adevărați
… compatibilitatea spirituală perfectă se creează pornind de la un germene, de la un embrion care este sădit în cei doi factori ai ecuației, care germinează în sol fertil și apoi ajunge la maturitate, în mod natural!

noi, Săgetătorii
… avem câteodată tendința să forțăm lucrurile, suntem nerăbdători, adorăm adrenalina și iubim pericolele
… dar dincolo de vibrația joasă a cărnii care trebuie potolită tot timpul, există vibrația înaltă a stelelor, a vârfurilor înzăpezite și a unui golf în care
… cineva așteaptă tot timpul un Săgetător care înțelege că va primi atât cât va fi dispus să dea
și că provocarea cea mare nu e să găsești pe cineva compatibil spiritual cu tine
… ci să evoluezi împreună cu ea/el
tot timpul și în toate timpurile!!

Ste Lyann
Articole create 184

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus