Dacă întâlnești un Săgetător

 

 

… să nu faci greșeala să crezi că va încerca să-ți facă pe plac!!

…nicăieri și niciodată Săgetătorii nu au fost niște lingușitori, ba dimpotrivă, s-au luptat pînă la ultima picătură de sânge pentru convingerile lor și pentru dreptul de a spune ceea ce gândesc!!

… dacă întâlnești un Săgetător, să nu crezi că va pierde foarte mult ca să ajungă la esențe

… ohh, nuu… va evalua situația foarte repede și își va spune părerea, fără să se uite în jur la cei care se pregătesc să-și taie venele!! … și după asta, va considera normal să fie plăcut de cei puțini care trebuie și contestat de către ceilalți!!

… nu vă mirați, asta este misiunea noastră…

să trezim lumea și să o zgâlțâim, în încercarea de a o face mai bună!! … iar felicitările pentru o asemenea atitudine se primesc în alte vieți, fiindcă în viața asta sunt prea mulți cei care, admirând pe ascuns Săgetătorii … se gândesc tot timpul la cele mai sofisticate ambuscade în care i-ar putea atrage!!…fără să ia în calcul norocul proverbial al Săgetătorilor și ajutorul Divin pe care îl simțim pe tot parcursul vieții noastre …

doar că nu e suficient să așteptăm să fim ajutați, ci trebuie să începem noi singuri să mișcăm lucrurile în sensul dorit, restul vine de la sine!!

… dacă întâlnești un Săgetător, nu te lăsa înșelat de masca pe care o afișează și fii pregătit pentru orice

… fiindcă de cele mai multe ori trandafirul roșu -în care e învelit inima lui-stă ascuns sub o banchiză de gheață, în așteptarea celui dornic să verse măcar câteva picături de sânge, în încercarea de a se bucura de mângâierea petalelor lui!! … suntem imprevizibili și putem părea cârcotași și cusurgii, dar e doar o aparență, menită să-i îndepărteze pe cei care doar dau cu nasul … poate pică ceva!!

… dacă întâlnești un Săgetător, nu-l subestima și nu încerca să-i dai lecții, fiindcă îți vei lua instant niște copite venite fulgerător din partea Centaurului călcat pe coadă:) inutil și degeaba… și pînă să apară salvatorii sau SMURD-ul, riști să-ți dai obștescul sfârșit-la propriu sau la figurat-singura mențiune meritorie care va exista pe piatra de la căpătâiul tău fiind … aici zace X, care a avut proasta inspirație să provoace un Centaur și să se lase lovit fulgerător de copita lui!!

… dacă întâlnești un Săgetător, să nu faci greșeala fatală să crezi că ți se cuvine ceva, fiindcă vei constata pe pielea ta că e de muncă cu Săgetătorii, nimic nu e moca:)… nimic nu e câștigat apriori, nimic nu e definitiv și nimic din ceea ce ți se pare a fi ceva palpabil, nu e decât o iluzie!!… fiindcă tot timpul trebuie să fii mai bun azi ca ieri, să evoluezi alături de Săgetătoarea sau de Săgetătorul care e gata să te stoarcă de ultima fărâmă de energie, cu zâmbetul pe buze, dar fără milă!!

… nu mai pot și nu mai vreau nu există în bagajul intelectual al Săgetătorilor … există doar Focul interior care topește gheața veșnică pentru a lăsa trandafirul roșu să înflorească din nou…

Fiindcă cei mai frumoși trandafiri, ca și cei mai  originali Centauri … prind viață și se însuflețesc iarna…

Acum e anotimpul Săgetătorilor!!

 

Ste Lyann
Articole create 184

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus