Lăsați Săgetătorii să zboare

 

 

… și dacă vrei să vezi un Săgetător în apele lui teritoriale … nu-l stresa cu rafale de întrebări și cu multe cuvinte … lasă-l să se dezvăluie singur și nu-l forța să arate ceea ce ascunde în interior, fiindcă acesta e tot farmecul… să găsești singur(ă) calea spre și împreună cu Visătorul Centaur, iubitor de înălțimi și de întinderi vaste și de Libertate!!

… daa, Săgetătorii sunt atipicii zodiacului și aduc nota de exotism necesară, sarea și piperul … chiar dacă sunt născuți la sfârșit de noiembrie și în decembrie, atunci când anul calendaristic este pe sfârșite și oamenii se pregătesc de artificii, colinde, vin și sărbători!!

… multă lume zice … eeei, mai lăsați-mă și cu Săgetătorii ăștia care se cred buricul pământului și ar vrea ca toată lumea să se învârtă așa cum își doresc ei!! … dar asta nu este decât reflectarea unei coliziuni frontale dintre două moduri total diferite de a vedea lucrurile, de parcă ai asista la un meci Săgetătorii contra restul lumii!!

… și de aceea pare de multe ori că Săgetătorii își găsesc greu drumul în viață și parcursul lor este dificil, privit din afară … fiindcă de fapt ei dau curs acelei chemări interioare care urlă în ei, cerându-și tributul la fiecare pas… acelei căutări greu de definit în câteva cuvinte și acelui zbucium care își trimite ecourile și vibrațiile pînă hăt departe, peste mări și zări!!

… iar starea naturală a unui Săgetător este zborul cu aripile întinse… poate fi greu de înțeles de ce are un Săgetător chef să zboare tot timpul, de aceea poate că unii sau unele se gândesc să-i îngrădească administrativ … ceea ce este prostia secolului:) fiindcă doar atunci când faci asta demonstrezi că nu ai înțeles nimic din esența Visătorului și din fibra Centaurului, contopite în lava fierbinte care curge peste gheața care stă să se topească!!

… Săgetătorii nu capătă pe parcurs gustul zborului liber, ei se nasc cu el și îl au cu ei tot timpul, poate că fără să-l simtă foarte acut tot timpul sau uneori fără să-l conștientizeze, fără să simtă că este în ei … pînă când intervine acel declanșator care scoate totul la suprafață … și nimic nu mai e cum a fost și toți sunt bulversați fiindcă Săgetătorii aleargă liberi și zurlii pe câmpii… prinde-i dacă poți și adu-i înapoi să facă frumos la lume!!

… unii mai cred legendele urbane care spun că Săgetătorii -atenție la cei cu ascendent în Săgetător și/sau în Balanță:)-zboară din floare în floare și fac asta fiindcă sunt nestatornici și/sau neserioși!! …chestiile astea fiind transmise din generație în generație și din gură-n gură:)) de cei care s-au ofensat fiindcă au fost lăsați baltă de o Săgetătoare sau de către un Săgetător plictisiți de platitudini, exasperați de inactivitate și lipsa de mișcare și înebuniți de lipsa unui orizont care nu mai apare, deși a fost promis și mult lăudat, ca în campaniile electorale!!

… de fapt, lucrurile sunt mai simple cu Săgetătorii … care deși nu par, sunt sofisticați și greu de citit!! … aparențele înșeală, asta e foarte clar, cum ar spune astrologii … sau mai pe scurt, karma!!

Săgetătorii caută orizontul larg unde să zboare liber, fără constrângeri și fără condiționări … iar cine înțelege asta, înțelege totul și poate rămîne să guste din tort!!

Ste Lyann
Articole create 184

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus