Cu Săgetătorul la psiholog

 

 

… nu există Săgetători buni sau răi, adevărați sau nu… există doar Săgetători nebuni!!

… pentru cei care doar văd și cuantifică, înregistrează și judecă, critică sau strâmbă din nas cu orice prilej … Săgetătorii vor fi tot timpul prea prea și foarte foarte … prea ieșiți în afara peisajului, prea exotici și prea încăpățînați să reușească acolo unde majoritatea dau greș, prea sinceri în clamarea adevărurilor care îi străbat și îi caută și prea tăioși atunci când îți spun că ar fi bine să fumezi o ultimă țigară, înainte să pleci, cu tot cu rugăciunile și testamentul împachetate sub braț!!:))

… și foarte persuasivi, determinați și calzi … atunci când ți se pare că sunt foarte aproape, deși s-ar putea să fie deja foarte departe!!

… cu Săgetătorii nu știi niciodată ce-ți aduce clipa următoare, darmite ziua de mâine, de aceea trebuie să profiți din plin și să storci tot ceea ce se poate din clipa de acum, din ziua de astăzi, din noaptea care fuge totdeauna prea repede … fiindcă mâine pare un pod prea îndepărtat, pierdut în ceață!!

… și mai sunt și foarte flower power, Săgetătorii… foarte incredibil de empatici și deosebit de senzuali, dacă știi să-i aduci la punctul de topire a gheții care le circulă prin sângele fierbinte!! … nu sunt prea ușor de citit și mai ales sunt foarte imprevizibili, nu pentru că așa vor sau pentru că se străduiesc să ofere multe dileme existențiale celor din jur … ci pentru că asta este natura lor și ăsta este farmecul lor inegalabil!!

… sigur că nu poți risca să concurezi cu o Săgetătoare sau cu un Săgetător la nebuniile pe care le poate face!! … în primul rând, fantezia debordantă a Săgetătorilor este greu de egalat și apoi îndrăzneala lor este proverbială, ceea ce este și bine dar și rău, câteodată!!

… așa deci și prin urmare … cei din familie și cei din cercul intim știu cu ce se se mănîncă un Săgetător, chiar dacă nu știu tot timpul cu ce să-l asorteze!! … așa că mai bine îl iau așa cum este, fără să-l mai judece și/sau critice, fiindcă e degeaba … oricum nu se prinde nimic de ea/el!!

… e clar că le dăm mari bătăi de cap și celor apropiați, dar și celorlalți … care au momente când o iau razna, fiindca nu pricep de ce nu putem fi și noi ca și ceilalți și tot timpul trebuie să căutăm alte drumuri și să facem lucrurile într-un fel propriu

… al nostru!!

așa că nu e nevoie să căutați definiții în manuale și/sau cărți de specialitate, fiindcă Săgetătorii bine centrați în zodie nu pot fi încadrați în nicio matrice și nu pot fi ținuți în frâu, nu pot fi controlați și nu pot fi împiedicați să facă ceea ce vor!!

… e inutil să-i duceți la psiholog, fiindcă nu de asta au nevoie …

au nevoie de spațiu, de căldură și de o conexiune de cea mai bună calitate

… vin când vor, fac ceea ce vreau și nu dau explicații decât atunci când simt că își găsesc adrisantul potrivit!!

… așadar să nu crezi nimic și să fii pregătit pentru orice … dar dacă vrei cu tot dinadinsul un Săgetător, fii pregătit(ă) să-l simți și să reacționezi pe măsură … nu-l asasina cu cuvinte și cu prea mulți de ce??

… fiindcă îl vei pierde și nici măcar nu vei afla de ce!!

Ste Lyann
Articole create 184

Un comentariu la „Cu Săgetătorul la psiholog

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus