Săgetătorii nu au nevoie de multe cuvinte

 

 

… ca să îți explice de ce și cum și în ce fel anume, cei născuți în ultima lună din an, vor fi cei dântâi!!

… în primul rând, dar și cel mai important, Săgetătorii pun foarte multă pasiune în tot ceea ce fac, mai ales atunci când o fac din proprie inițiativă și o fac cu multă și nedisimulată plăcere!!… pasiunea este motorul acțiunii pentru orice Săgetător care se respectă și dacă nu simte asta, un Săgetător nu simte că trăiește!

… și mai este ceva foarte important pentru un Săgetător… și anume are nevoie de o Provocare continuă, care să îl solicite la maximum și să îl facă să scoată din ea/el tot ceea ce are mai bun!! … trebuie să fie conștient că totul are și capătă un sens atunci când își stabilește niște obiective clare și precise și la orizont există tot timpul o provocare inteligentă, un nou drum și un alt vârf de urcat!!

… fiindcă Divinitatea i-a înzestrat cu multe calități și cu multe talente, Săgetătorii pot fi și foarte dornici de a face de toate pentru toți, socotind că le pot duce foarte bine la capăt, fiindcă se simt foarte încrezători în forța lor interioară și simt că au suficientă energie pentru asta!

… dar dacă nu-și prioritizează obiectivele și nu renunță la aparente drumuri frumoase, care de fapt sunt doar niște ulițe înfundate care nu duc nicăieri, Săgetătorii cei îndrăzneți nu-și vor putea realiza menirea… aceea de a face lucruri deosebite, captivante și inedite, dar temeinice!!

… în general, deși nerăbdători din fire și foarte inflamabili:) Săgetătorii își găsesc răbdarea cuvenită să explice pe îndelete ce și cum, celor care consideră ei că merită … marea problemă este atunci când își pierd răbdarea și te expediază urgent de unde ai venit, împreună cu multe și suculente urări de bine și de sănătate!!

… fiindcă nu se sfiesc niciodată să spună lucrurilor pe nume, sau poate tocmai de aceea, Săgetătorii sunt ori foarte iubiți, ori foarte contestați … sau se mai întâmplă să fie foarte contestați, după ce au fost foarte iubiți și puși pe socluri de marmură și admirați și considerați niște minunați ai timpurilor moderne!!

… și de ce se-ntâmplă toate astea și de ce suntem dați jos de pe socluri?… fiindcă noi rămânem la fel de îndrăzneți, la fel de spumoși și de pasionali, la fel de calzi și de empatici și la fel de buni camarazi!!

… da, câteodată facem greșeala să spunem toate adevărurile așa cum sunt și poate nu ne dăm seama la timp, prea încrezători fiind în cei cărora le-am acordat o parte din timpul și din energia noastră, că urmează sau că ni s-a pregătit o ambuscadă … din care pînă la urmă, cu toată considerația pentru scenariu și regie:) reușim să ieșim și să tragem învățămintele de rigoare!!

… nu puneți Săgetătorii la încercare și nu îi testați … e la fel de periculos cu a scoate ursul din bârlog, atunci când a mâncat doar o salată de crudități!!… mai bine spuneți direct ceea ce vă apasă/doare/deranjează sau poate nu înțelegeți … fiindcă dacă este provocat inteligent, un Săgetător intră rapid în starea de comunicare și clarifică totul!

… dar dacă crezi că este mai bine să vezi pe ocolite ce este în mintea unui Săgetător, s-ar putea să constați că ai ajuns singur(ă) la capătul drumului!!

Ste Lyann
Articole create 184

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus