Săgetătorii nu pot fi prizonierii nimănui

 

 

… întotdeauna va exista un îmblânzitor care va sfârși închis în țarcul pregătit pentru un Centaur …

… așa a fost întotdeauna și așa va fi mereu … Săgetătorii au o personalitate puternică și nu pot fi închiși nicăieri, nici măcar temporar, fără să se gândească imediat cum să evadeze!!

… și această personalitate puternică atrage, în aceeași măsură în care creează adversități profunde … este clar că atunci când ești o Săgetătoare sau un Săgetător care are opiniile lui ferme, care are cuvintele la ea/el și care nu se-ndoaie cum bate vântul, deja ai devenit un punct de atracție și e interesant să fii aproape de unii, dar cât mai departe de alții!!

… sigur că e în firea Săgetătorilor să strălucească și o fac în mod instinctiv, fără să se străduiască prea mult!! … unii sunt atrași de această lumină și o doresc din ce în ce mai aproape, iar alții sunt prea orbiți de ea și nu o văd, deși s-au gândit la ea foarte mult și foarte tare!!

… în fond, deși calculați și atenți la detalii, Săgetătorii pot fi de multe ori naivi … o naivitate care respiră prin inocența cu care se bucură în aceeași măsură de un om de calitate, de o carte bună sau de un dar primit de la cineva drag sufletului lor!!

… și deși de multe ori părem reci și/sau ursuzi:) suntem expansivi, pe măsura sufletului nostru mare, dar prea des încercat în războaie de uzură, pe care nu ni le-am dorit!! … și atunci când avem un preaplin sufletesc, ne dorim ca și cei din jur să (ne) înțeleagă și încercăm să explicăm, ceea ce este foarte greu de explicat și de înțeles!

… fiindcă partea grea din ceea ce se numește a fi cu un Săgetător, nu este cum să te apropii de ea/el și cum să-l faci să te placă … nuu, partea grea și foarte dificilă e cum să-l faci să rămână de bunăvoie!!

… fiindcă marea și clasica greșeală a celor care vor cu tot dinadinsul un Săgetător în viața lor, este că nu realizează că greul de-abia începe și pe măsură ce urci muntele, aerul devine din ce în ce mai rarefiat și ai nevoie de multă energie ca să supraviețuiești!

… unii cred că pot face lucrurile ușor și se dau peste cap să întindă zâmbete… era să zic capcane:) și să se facă utili sau plăcuți unui Săgetător, ca să-i impresioneze egoul și latura sa iubitoare de frumos!!… și fac ce fac și vorba basmului … mai există și Centauri păcăliți de vulpe!!

… dar nu poți ține „prizonier”un Săgetător cu metode administrative și nici nu-l poți păcăli la nesfârșit … fiindcă chiar dacă înțelege rațional că a căzut într-o capcană aurită, o mare parte din gândurile lui vor fi doar la Libertate, la spații libere și la energii complementare cu energia lui!!

… și cea mare greșeală a oricărui îmblânzitor de ocazie … este doar o chestiune de timp pînă rolurile se vor inversa și cheia țarcului unde-teoretic-ar trebui să stea exponatul de aur al colecției, în speță Săgetătorul atât de mult dorit … va ajunge la acesta din urmă!

… și în final, marea problemă a celor care vor să țină Săgetătorii prizonieri, este că odată rolurile inversate și Săgetătorii scăpați din strâmtoare … vor închide ușa în urma lor și vor arunca cheia!!

… prinde-mă … dacă poți!!

Ste Lyann
Articole create 184

Un comentariu la „Săgetătorii nu pot fi prizonierii nimănui

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus