Săgetător în viețile altora

 

 

… în general, asta este marea problemă a Săgetătorilor … orice ar face, nu pot trece neobservați!

… fiindcă fac toate lucrurile într-un fel special, aparte și necăutat, căruia cu greu îi găsești un nume … fiindcă este destul de greu, spre imposibil, de încadrat în tipare, ca și Săgetătorii!!

… un Săgetător, atunci când vrea să se ascundă mai tare, atunci devine mai vizibil, fiindcă toată lumea îl caută cu privirea sau gândul … și asta pentru că atunci când spui lucrurilor pe nume și atunci când sinceritatea ta despică cerul în două, devii un reper și e o iluzie că poți fugi în lume/de lume și poți deveni un haiduc!

… așa cum e o iluzie că poți trece neobservat, ca Săgetător … după ce ai ars tumultuos împreună cu cineva aparte, cu care ai ales să împarți clipele, orele, sângele, visurile, furtunile și Cerul!

… poate că ne dorim mult și des și poate fiindcă suntem prea pretențioși în toate, greșim la fel de des, fiindcă ne dorim ca totul să fie atât de deosebit, pe cât ar vrea sufletele noastre să fie de apreciate

… după ce au locuit mult timp, într-o galaxie în care totul era cenușiu, fad și insipid!

… ca și oamenii care încearcă uneori să pătrundă pe ascuns în viețile noastre!!

… Săgetătorii nu iubesc deloc așezat, calm și linear … nu te poți aștepta de la ei să fie niște monumente de corectitudine și de obiectivitate, nuuu!!

… arderea puternică înseamnă consum mare de energie și înseamnă risc și înseamnă că nu poți fi înțeles decât de cineva ca și tine, care închiriază pentru un timp același nor, cu care călătoresc spre absolut sufletele noastre care tind spre un infinit care se dilată și se depărtează, ca și orele pe care le petreci suspendat între noapte și dimineață, cu o cafea în mînă, în așteptarea lui Jupiter!!

… suntem greu de găsit și mai greu de iubit și imposibil de uitat … fiindcă lăsăm în viețile altora, o parte importantă din noi … partea aceea care ne definește și care vine direct din sângele fierbinte al Centaurului scăpat liber pe câmpie și din căutarea unei stele în care să ajungă săgeata eliberată din arcul încordat cu finețe!

… nu te poți aștepta ca un Săgetător să respecte regulile și să iubească canonic și să stea la rând ca să primească ceea ce își dorește … mai degrabă plouă cu cârnați în Sahara, decât să se întâmple asta!

… nuu, vom înfrunta orice obstacol ca să simțim măcar o clipă că am fost stăpânii Cerului și că … ajunși pe culmile unui Vis devenit realitate, ne-am simțit pentru o clipă… sau poate pentru mai multe clipe, nemuritori!!

Ste Lyann
Articole create 184

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus